Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Τίτλος 1. Σκόρπιες σκέψεις
Τίτλος 2. Σκόρπιες σκέψεις περί νόμων και τρόμων
Τίτλος 3.Λεξικό εννοιών ευρείας χρήσης και κρίσης.

  • Ο τρομοκράτης είναι κάτοχος κάποιας ιδέας ή τουλάχιστον κάποιας τεχνικής.
          Ο τρομολάγνος είναι ανώμαλος.

  • Τρομοϋστερία. Ανίατη ασθένεια. Εμφανίζεται αποκλειστικά σε εθνόκαυλους, στρατόκαυλους, δημοσιοκάφρους. Είναι άκρως μεταδοτική. Πλήττει και άμυαλους και ασυνείδητους, τηλεπρεζάκια και “εμπιστεύομαι-το-κράτος”άκηδες. Μεταδίδεται με Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης1 και με κρίσεις πανικού στη θέα διερχόμενων περιπολικών, με φράσεις “τέτοιος είναι”, “με πάλι πορεία έχει θα μου κάψουν το αυτοκίνητο”, με “αν δε φάνε ξύλο αυτοί ποιοι θα φάνε”2, “καλά τους κάναν και τους σάπισαν στο ΑΤ” που εκτοξεύονται μέσα σε ΜΜΜ, με “τον πήγα σήμερα στα Πετράλωνα και δε μου φάνηκε περίεργος που να φανταστώ ότι αυτός χθες θα μετέφερε βόμβα, θα είναι επαγγελματίας για να μην του φαίνεται” ταξιτζήδων, με “τι δουλειά είχε 15 χρονών στα εξάρχεια, δεν ήξερε ότι ήταν επικίνδυνο” και “γιατί πέρασες από τα εξάρχεια” γενικώς και “πώς να κοιμηθώ ήσυχος με τους πακιστανούς και τους βούλγαρους στο διπλανό διαμέρισμα” ρατσιστών- ενοίκων. Τα συμπτώματά της απαλύνονται με ταβόρ και πρόζακ, όπως και κάθε υστερίας, είναι άκρως επικίνδυνη και αυτοκαταστροφική για όποιον τη φέρει και δεν είναι / αισθάνεται κάτοχος κάποιας εξουσίας.
Εμβόλιο: η αντιπληροφόρηση.

Επεξήγηση1. Αναφέρονται και ως Μέσα Μαζικής Εγκεφαλικής αποτέφρωσης, απανθράκωσης, πολτοποίησης, Μέσα (πρόκλησης) Μαζικών Εγκεφαλικών, Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης κ.α.

Ερώτηση 2. Ποια είναι η ελάχιστη ημερήσια ποσότητα φάπας και γκλοπιάς και κλωτσιάς που οφείλει το κράτος να μοιράζει στους πολίτες ώστε να διατηρείται το κράτος ασφάλειας?

  • Τρομονόμος: είναι ένας τρομοκρατικός νόμος.
    Είναι εμπνευσμένος από την ίδια μούσα που ενεπνεύσθει και ο ΜΑΤάς που είπε σε 300 άτομα, με 5000 κόσμο πορεία από πίσω, 1 υπουργείο Μακ.Θρακ. εν αποστρατεία μπροστά και 20 δικηγόρους νοτιοανατολικά του “καθίστε κάτω θα σας σκοτώσουμε όλους”.
    Ομοίως, σε όλους αναφέρεται και ο αναφερθείς νόμος και ομοίως θα μας κλ**ει τ αρχ******ια.
  • Κουκουλονόμος: είναι ένας νόμος ενός κράτους που άλλους θέλει να πιάσει και άλλους πιάνει και στο τέλος κάπως τα κουκουλώνει ή μ' αυτούς που έχει πιάσει, όλο και κάτι κουκουλώνει.
  • Δολονόμος: είναι ένας νόμος που δεν έχει βγει ακόμα.
    Ούτε και θα βγει ποτέ. Είναι μια (καλή ) ιδέα.
    Είναι υπέρ της αυτοδικίας και σκοτώνει μπάτσους.
                                                                                 

1 σχόλιο:

  1. προτείνονται επίσης Στεντόν, Λεξοτανίλ, Ζάναξ, ή Ριβοτρίλ.
    επίσης, επειδή ήμουν μπροστά, και μιλάμε για την πορεία δεκέμβρη του 09, ο αναφερθείς μπάτσος είπε θα σας σκοτώσ Ω όλους!, προφάνως μιλώντας ίσως για επέτειο ενός χρόνου κάποιοι και για επαναλαμβανόμενη ιστορία κάποιοι άλλοι, ο φτωχός μπάτσος τα άκουσε αυτά και υπέθεσε ότι η δολοφονία είναι κάτι που θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο τέτοια μέρα..
    δεν τον αδικούμε, με την παιδεία που έχει πάρει λογικά αυτά που (δεν ) σκέφτεται..,άσε που από τη μεριά τους,όπως φαίνεται μάλλον αυτό έχουν καταλάβει και οι υπόλοιποι όχι τόσο για το επετειακό όσο για το "συμπτωσιακό" μπάτσος-δολοφονία, αφού επαναλήφθηκε ξανά 6/1/2011. υποπτευόμαστε ότι κάποιος τους τα μαθαίνει όλα αυτά, αλλά, θα χρησιμοποιήσω ρήση παλιών δασκάλων, δεν πειράζει..θα φας ξύλο, θα ξεμάθεις..δεν έχουμε χρόνο για διδαχές..έχουμε πόλεμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή